Noodzaak QR check !!!!!

DRINGENDE MEDEDELING   

 

Denk erom dat iedereen zijn of haar QR Code en Legitimatie bewijs bij zich heeft.

Indien bij controle niet de juiste  documenten aanwezig zijn kan dit tot uitsluitsel  van deze finale of voorwedstrijd leiden.


Reacties
Reactie: (Ruud Schigt)
5-11-2021, 17:25
Het gaat er niet om of we het met de stelling van controleren eens zijn of niet. Het zijn opgelegde maatregelen die we als verstandige mensen dienen te volgen. Op deze manier kunnen we onze sport blijven beoefenen. Discussie over wel of niet vaccineren, of eens/oneens, doen we maar thuis. Besturen hebben het moeilijk genoeg en de ondernemers willen ook een boterham verdienen in deze lastige tijd. Sport voorop en chapeau voor alle harde werkers die een en ander mogelijk maken.

Reactie: (Richard)
4-11-2021, 09:42
Ik ben het er opzich niet mee eens dat burgers de burgers moeten controleren maar ja overheid die wil het hebben dus ga er maar met frisse tegenzin in mee. Maar als speler wil ik bij deze dan ook hebben dat er terug gegrepen word naar eerdere regeltjes. Zoals tussen door de tafels reinigen en desinfecteren. Omdat anders de persoon die niet gevaccineerd is het risico loopt om via de gevaccineerde speler besmet te raken.